Print this page

Підсумки Компанії за 2016 рік та привітання з Новим 2017!

грудня 31, 2016

Дорогі друзі! Колектив компанії «Ти і Право» щиро вітає Вас із прийдешніми Новорічними святами!

Кінець року, зазвичай, – це час для підбиття підсумків. Час, коли можна проаналізувати усе, що сталося гарного/поганого протягом року і окреслити план розвитку на майбутнє.

2016 рік був для нашої компанії надзвичайно динамічним. Незважаючи на те, що умови ведення юридичного бізнесу в Україні постійно змінювалися, ми довели свою конкурентоздатність. і не тільки на вітчизняному ринку. Здобутком року, що минув, став наш вихід на ринок Китаю, надбання у цій країні численних нових партнерів. Також налагодили співпрацю з Міжнародним торгівельним домом та Посольством Ірану.

Торік зусилля нашої компанії були спрямовані на розширення переліку наших юридичних практик, зокрема, компанія отримала ліцензію Аудиторської палати на ведення аудиторської діяльності.

Вже другий рік поспіль «Ти і Право» відзначена почесною нагородою «Лідер галузі» за Національним бізнес рейтингом.

Але найголовнішим критерієм успішності - ми вважаємо гарні стосунки зі своїм клієнтом і ефективний захист його інтересів. Як наслідок, 215 процесів – жодної програної справи!

Ми дуже вдячні Вам за довіру і з нагоди новорічних свят бажаємо незгасимих сил та удачі! Нехай усе замислене під бій курантів неодмінно здійсниться, і новий рік буде наповнений позитивними змінами! Добробуту, щастя, міцного здоров’я і родинного затишку!

До зустрічі в Новому році!

hqdefault

Прочитано 2055 разів