Руслана Ленівського призначено арбітром Арбітражної комісії найчисельнішого міста в світі

Lenivskyi arbitrЧи відомо Вам, яке місто – найбільше у світі за кількістю населення? Ймовірно, хтось скаже, що це Токіо, хтось відповість – Нью-Йорк. Однак правильна відповідь – Чунцін (重庆), місто на південному заході Китаю. Кількість мешканців міста давно перевищила 30-мільйонну позначку – світовий рекорд, який раніше належав Токіо. Сьогодні місто продовжує розростатись і зараз там вже живе понад 33 мільйони людей.

Історія Чунціна почалась більш ніж 3000 років тому. Під час Другої світової війни місто було столицею Китайської Республіки. Сьогодні Чунцін поєднує історію і сучасність, старі квартали стоять поруч з хмарочосами. Місто Чунцін розташоване на пагорбах у місці злиття річки Янцзи (长江) і її притоки Цзялінцзян (嘉陵江), тому гори і ріки – символ Чунціна, а ще туман, який часто вкриває місто. Тому Чунцін у Китаї ще називають «містом туманів».

chuncin

І в цьому неймовірному місті уперше в історії КНР, а, тим більше, уперше в історії українсько-китайських відносин, було обрано п’ятим арбітром, п’ятого Комітету Арбітражної комісії Чунціна - президента Групи компаній "Ти і право" Ленівського Руслана Володимировича. 

"Тепер, у моєму житті розпочинаються цікавих 5 років професійного життя! Це саме те, про що я мріяв і до чого йшов багато років! До речі, я народився п’ятого, і цифра «5» - моє щасливе число!", - поділився Руслан Ленівський.  

Арбітражна комісія Чунціна - єдина арбітражна організація в Чунціні, створена муніципальним народним урядом Чунціна відповідно до Закону "Про арбітраж Китайської Народної Республіки". Термін повноважень четвертого комітету Арбітражної комісії Чунціна, створеного в 2013 році, закінчився. Відповідно до Закону "Про арбітраж Китайської Народної Республіки" та "Статей Арбітражної комісії Чунціна", муніципальний уряд вирішив сформувати п'ятий комітет Арбітражної комісії Чунціна.

Обов'язками Арбітражної комісії Чунціна відповідно до національного законодавства є -справедливо і своєчасно арбітрувати суперечки щодо контрактів та інші суперечки щодо прав власності між фізичними особами, юридичними особами та іншими організаціями рівних суб'єктів, захищати законні права сторін та підтримувати здоров'я соціалістичної ринкової економіки.
 
До сфери справ, прийнятих Арбітражною комісією Чунцина, належить економіка та торгівля, нерухомість, інженерне будівництво, передача технологій, права інтелектуальної власності, фінанси, цінні папери, страхування, інвестиції та фінансування, морські справи та інші суперечки щодо прав власності.
Арбітраж застосовує систему арбітражу угоди та одного арбітражу. Він має широкий спектр справ, якісні арбітри, а арбітражні справи є справедливими, своєчасними, ефективними та економічними.
 
Щиро вітаємо Руслана Володимировича Ленівського з новим призначенням та бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів!

Прочитано 2146 разів