Меморандум про співпрацю з China Legal Exchange Center

Ruslan Lenivskyy at China Legal Exchange Center

27 серпня 2018 року відбулося підписання знакового Меморандуму про співпрацю між Групою компаній «Ти і Право» та China Legal Exchange Center у Пекіні.

 China Legal Exchange Center - це сервісна організація, що спеціалізується на міжнародному правовому обміні. Вона була створена в 1984 році як допоміжна громадська установа Китайського правозахисного товариства. Головний офіс знаходиться в Пекіні (Китай). Центр має 5 підрозділів, серед яких - Управління у справах Тайваню, Гонконгу та Макао, Відділ наукових досліджень, Відділ у справах європейського, північноамериканського та тихоокеанського регіонів, Відділ у справах азійського, африканського та латиноамериканського регіонів, Відділ реклами та загальних питань. Генеральним директором Центру є Інь Баоху (Yin Baohu).

Bejing-2018 2

Своїм головним завданням China Legal Exchange Center вбачає проведення програм міжнародного обміну юридичним досвідом задля сприяння правовим дослідженням та здійсненню верховенства права в Китаї. Місією організації є надання послуг науковцям та фахівцям у сфері юриспруденції для розбудови державності під егідою верховенства права.

Ruslan Lenivskyy at China Legal Exchange Center.MP4 snapshot 00.34

Підписання Меморандуму створило умови для розвитку продуктивного співробітництва та міжнародної юридичної співпраці між нашою Компанією та юридичними організаціями Китаю, а також для запуску багатьох спільних проектів. Ми щиро дякуємо за довіру та сподіваємось на успішні двосторонні проекти! 

Прочитано 2669 разів