“Збережемо дитяче життя!”

tuipravo charity

Адвокатське об’єднання “Ти і право” Ленівський груп” спільно з Китайською Торговою Асоціацією та китайськими компаніями «Леново», «Хунхуа», «Кофко агрі», а також «Українським банком реконструкції та розвитку» перерахувало кошти на закупівлю медичного обладнання для Центру катамнестичного спостереження на базі ДУ «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України»  у м. Києві.

Отриману благочинну допомогу Інститут спрямує на придбання медичного обладнання для спеціалізованого центру для допомоги новонародженим з груп високого ризику розвитку інвалідності або з хронічними захворюваннями, а також для дітей з наслідками чи загрозою реалізації перинатальної патології (передчасно народжених, з вродженими аномаліями розвитку, тяжкими інфекціями, пологовим травматизмом тощо).

У Китаї, як і в Україні, кажуть, що діти - це квіти всього світу, незалежно від їхньої національності, місця народження або чогось іншого. І наше спільне завдання - їх зберегти.

Ми дуже раді, що змогли долучитися до покращення умов в Інституті для виходжування наших новонароджених діточок та створення можливостей для їхнього здорового і повноцінного життя!  Добро починається з кожного з нас! 

charity

Прочитано 2414 разів