Змінено Порядок проведення державної реєстрації Мін'юстом н/п актів.

Відсьогодні для реєстрації в Мін'юсті нормативно-правового акту потрібен висновок гендерно-правової експертизи. Відповідні зміни передбачені наказом від 1 березня № 632/5, що набув чинності 8 квітня. 

Відповідно до наказу, розширено перелік документів, які подаються до Мін'юсту разом з нормативно-правовим актом та супровідним листом до нього. 

Так, відтепер для реєстрації нормативно-правового  акта та включення його до Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів серед іншого потрібно подати:

висновок про проведення гендерно-правової експертизи та його завірену копію;

- висновок Державного агентства з питань електронного урядування України про проведення цифрової експертизи (якщо подається акт, що стосується питань інформатизації, електронного урядування, формування і використання національних електронних інформаційних ресурсів, розвитку інформаційного суспільства, електронної демократії, надання адміністративних послуг або цифрового розвитку, та його копія, а також відомості про офіційне погодження з Державним агентством з питань електронного урядування України).

Прочитано 914 разів