Урочиста відзнака «Ти і право» Ленівський Груп» на заході КТА

прием 3

17 жовтня 2019 року компанія «Ти і право» Ленівський груп» взяла участь у святковому заході, організованому Китайською Торгівельною Асоціацією з нагоди 70-ї річниці утворення КНР.

Серед гостей - надзвичайний та повноважний посол КНР Ду Вей, президент КТА Вей Сін, заступник міністра інфраструктури України Олександра Клітіна, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Ніколайчук, державний секретар міністра юстиції Ганна Буяджи, президент ТПП України Геннадій Чижиков, китайські й українські підприємці та партнери КТА.

Дипломати та представники українського уряду констатували зростання останнім часом бажання українських бізнесменів співпрацювати з китайськими компаніями.  Разом з тим – наголосили на змінах, які відбулися цього року в країнах, адже з’явилось чимало викликів для стосунків України та КНР.

прием 4

«2019  - це не простий для України та Китаю рік. В Україні було проведено важливі вибори історичного значення. Нині влада працює над зупиненням  війни, викоріненням корупції. Це є сприятливим фактором для українсько-китайської співпраці. Зі свого боку Китай цього року здійснив низку заходів для відкритості ринку. Це надає більше напрямків для співпраці з іншими країнами і Україною зокрема», - зазначив надзвичайний та повноважний посол КНР Ду Вей. 

На думку дипломата, зараз Україна та Китай стоять перед небаченими досі можливостями для кооперації. Тому потрібно ще більш активно працювати, докладати невтомних зусиль для розширення та зміцнення ділового партнерства між двома країнами.

З метою підкреслити важливість активної участі у розбудові українсько-китайської співпраці та підтримки українсько-китайського підприємництва Китайська Торгівельна Асоціація цього вечора відзначила офіційними подяками своїх постійних партнерів,  серед яких – і наша компанія.

Компанія "Ти і право" Ленівський Груп" вже понад 11 років надає якісну експертизу міжнародним компаніям в Україні, є пріоритетним радником для багатьох китайських компаній як в юридичних питаннях, так і в питаннях корпоративного розвитку та безпеки.

прием 1

Ми щиро вдячні Китайській Торгівельній Асоціації за надану відзнаку та чудову організацію свята, дружню атмосферу та системну плідну роботу на ниві поглиблення українсько-китайських відносин! І, зі свого боку, бажаємо КТА та її партнерам вагомих здобутків та успіхів!

прием 2

Прочитано 2156 разів